Make your own free website on Tripod.com

 

 

1. Doel

Via deze website wil ik een groot modellenbestand aanleggen die beschikbaar is voor alle amateurmodellen en fotografen (zowel voor commerciŽle als niet-commerciŽle opdrachten). De bedoeling is dat modellen die hier hun gegevens achterlaten, een degelijke steun in de rug krijgen. Vaak is het moeilijk als beginnend model om aan de bak te komen. Via het plaatsen van links naar deze portaalsite hoop ik dat er respons komt op de modellen.

2. Wat kost het?

Maar al te vaak maken mensen gebruik van onervaren modellen om voor hun eigen een centje bij te verdienen. Hier is dat niet zo. Het plaatsen van je portfolio is totaal gratis! Waarom? Omdat ik het een leuke hobby vind om websites te bouwen, ik al in contact kwam met de modellenwereld en dat ik amateurmodellen steun in hun werk. Sommige sites vragen tientallen euro's om dergelijke portfolio's op hun site te brengen. Vaak heeft dit echter geen garantie op opdrachten. Hier kan ik ook niet garanderen dat er opdrachten uit voortvloeien, maar je hoeft hier ook niets te investeren!

3. Hoe plaats ik portfolio?

Het is vrij eenvoudig...Indien je interesse toont in het gratis plaatsen van je portfolio, stuur je een eenvoudig mailtje. De werkwijze na de mail is als volgt:

- er wordt een formulier via e-mail opgestuurd die dient nauwkeurig ingevuld te worden door het model (gegevens van jou)

- er wordt gevraagd een cd-rom op te sturen waarop minstens een 20tal foto's staan. Je mag je voorkeurfoto's meedelen op het formulier. Denk eraan dat het interessant is van iedere soort foto's waarvoor je opdrachten zoekt, er ook eentje in je porfolio te zetten (portret, fashion, glamour, topless, naakt, erotisch, artistieknaakt,...)

- Modellenportaal zoekt zelf geen opdrachten voor de modellen!

- De foto's op de portaalsite worden NIET genomen door modellenportaal. Je hebt vrije keuze. Let wel op: je moet steeds de fotograaf vermelden! Modellen die pas beginnen en niet in het bezit zijn van foto's kunnen ook reageren, er wordt dan oplossing gezocht!